Thursday, May 26, 2011

we're orang ganu,we're the punisher

bagus sungguh saudara huzaifah..dengan perkongsian ilmu yang diberikan,kite harap kite kekal dalam kalangan orang-orang yang berada di jalan kebenaran..malah terhindar dari segala perkara-perkara tidak baik..seperti ura-ura yang mengatakan pasukan bola kite diselubungi rasuah setelah berjaya memintas pasukan teratas dan mendahului carta liga super 2011..

tiada syak wasangka mengenai permainan cemerlang terengganu sejak kebelakangan ini..kemenangan 5-0 bukan perkara luar biase..barcelona pon boleh kenakan real madrid 5-0 dalam el-classico,jadi tiada isu yang patut diketengahkan andai kata terengganu membolosi gawang pahang sebanyak 5-0..lebih teruk jika rasuah yang jadi usikan..kedudukan liga sudah boleh menceritakan bagaimana prestasi sesebuah pasukan..


menjelang penghujung saingan liga dan menuju final piala FA di bukit jalil,kita semua kurangkan kontroversi,tingkatkan prestasi.. orang takkan kata pasukan pahang pasukan belasahan..sebab real madrid kalah 5-0 pon orang tak panggil real madrid pasukan belasahan..peace..menang kalah adat permainan

 jarak madrid dan barca setelah tamat liga..5-0???logik!

 
 posisi terkini pasukan terengganu dan pahang..5-0???lagi laa logik!!!www.tips-fb.com

3 comments:

Anonymous said...

nya bdk upm....mane tau psl bola,,,,result pom tye bdk uia,,,,ape brg upm

sha my heart said...

good luck kpd pasukan ganu.. =)

AyiLarimA said...

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com